РТС 1: Програмска шема - петак, 22. јун 2018

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Бољи живот, ТВ серија
12
09:50
Сумњива лица, ТВ серија
12
10:40
Велвет, серија
12
12:05
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Моја лепа Србија
13:05
Руска бајка + конференција за медије, пренос
13:50
Фудбал: Бразил - Костарика, пренос
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
19:30
Дневник
21:55
Руска бајка, спортски програм
22:45
Дневник
23:20
Злочини, серија
12
01:15
Вести
01:25
Фудбал: Србија - Швајцарска, р.
02:00
Вести
03:15
Фудбал: Бразил - Костарика, р.
04:15
Сумњива лица, ТВ серија
12
05:03
Бољи живот, ТВ серија
12
05:47
Верски календар