РТС 1: Програмска шема - среда, 18. јул 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Бољи живот, ТВ серија
12
09:55
Сумњива лица, ТВ серија
12
10:45
Велвет, серија
12
12:05
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:52
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
16:05
Рањени орао, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:57
Слагалица, квиз
21:01
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
23:15
Дневник
23:51
Спортски дневник
00:01
Инспектор Бек, серија
12
01:42
Краљевски воз, филм
12
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
03:12
Бољи живот, ТВ серија
12
04:07
Рањени орао, ТВ серија
12
05:03
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:47
Верски календар