РТС 1: Програмска шема - среда, 22. мај 2019

06:00
Вести
08:30
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:28
Време, стање на путевима
17:00
Дневник РТ Војводина
19:22
Време
23:50
Дневник
01:41
Вести
04:15
Око
05:00
Вести