Martinović novi potpredsednik SRS-a

Srpska radikalna stranka na sednici Centralne otadžbinske uprave izabrala Aleksandara Martinovića za potpredsednika SRS.

Centralna otadžbinska uprava Srpske radikalne stranke izabrala je danas na sednici Aleksandra Martinovića za potpredsednika stranke, saopšteno je iz SRS.

Na sednici tog tela za nove članove Predsedničkog kolegijuma izabrani su Sreto Perić, Milovan Radovanović, Milan Ćuk, Branislav Rankić, Paja Momčilov, Boris Aleksić i Dragan Stevanović.

Za zamenike sekretara SRS Elene Božić - Talijan imenovani su Marina Toman i Vladan Jeremić.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 23. apr 2010, 20:07) - Мирослав [neregistrovani]

Буди мало паметнији од претходника

Не мора улога радикала да буде увек против, нисте најпаметнији, будите културнији, опходите се према актуелној власти као против гадног непријатеља,грешите и то се види и виће кажњено на следећим озборима.
Имате у својим редовима, све неке опасне типове, сваки је на свој начин, тежак, обележен, незгодан, стрчи, то вам не иде у прилог.
Много сте глупости направили, много злобе изречено, клевета, лажи, инцидената, почело је са Шешељем,па Тома, о Златоустом Аци, не вреди причати, Наташа и остале, страшно.
Млади човече, слушао сам Вас, кад је било у Скупштини о Сребреници, изузетно лепо,јасно, доказано, вредело је, изненађен сам.
Зашто морате све уз ону ствар, може то лепше, мирније, пристојније, не треба у свакој прилици пљувати на легално изабрану власт, будите сигурни то вам се више исплати, испада да вас суштина не интересује, већ само - ми српски радикали - ниједно излагање не прође да се не помене странка, досадно...
Биће шта ће вити, али вашој странци се не пише добро, критично је.
Ако нешто битно не измените у деловању и понашању, не желим Вам, али сами сте криви.
Још ми је мање симпатичан Тома и Златоусти Аца, али и они су схватили да такви све мање вредите, и они су сад за ЕУ, све је исто, само паковање...

(petak, 23. apr 2010, 15:34) - anonymous [neregistrovani]

Време

Било је и време...

(petak, 23. apr 2010, 15:04) - anonymous [neregistrovani]

srs

zar je bitno ko je potpredsednik, kad svi rade po automatizmu i po strogoj hijerarhiji, a seselj upravlja strankom? niko od nizih apsolutno nema svoje ja.