Читај ми!

Petković: Kurti kriminalizuje Srbe kako bi našao izgovor za praznu kasu

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti treba da nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i da prestane da laže i kriminalizuje Srbe.

"Laž i samo laž od strane Aljbina Kurtija. Dve decenije Beograd je finansijski podržavao potrošnju elektirčne energije na severu KiM i primera radi od novembra 2009. do decembra 2020. godine za te namene smo izdvojili 171 milion evra. Zato neka Kurti nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i neka prestane da laže i kriminalizuje Srbe'', poručio je Petar Petković na Tviteru.

Naglasio je i da je jedina odgovorna za nesprovođenje energetske Mape puta Priština koja ne želi da dodeli Elektroseveru distributivne usluge.

"Pristina, stop fake news!", dodaje Petković u reagovanju na Kurtijevu tvrdnju koju je ranije danas izneo na Tviteru da su "paralelne strukture koje kontroliše Srbija" na severu koštale građane i poreske obveznike na KiM 320 miliona evra zbog navodno neplaćenih računa za struju i 17 miliona evra za vodonabdevanje od 1999. godine.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво