Читај ми!

Vučićeva poruka: Međusobno priznanje?! Sanjajte!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije putem svog naloga na Instagramu "buducnost srbijeav" i poručio da ne traži aboliciju za svoju porodicu, kako to neki tvrde, već spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji. "Međusobno priznanje?! Sanjajte!", poručio je Vučić.

"Narode srpski, građani Srbije, zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri.

Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo.

Krivi smo jer branimo Srbiju. Branićemo Srbiju. Međusobno priznanje?! Sanjajte! Živela Srbija", poručio je predsednik Vučić u izjavi objavljenoj na Instagramu.

Ranije danas, Novosti su objavile da je Vučić na sednici vrha Srpske napredne stranke poručio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera i da neće popustiti pod ucenama "ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara".

Blic je, pozivajući se na izvore u vrhu SNS-a, objavio da bi vanredni izbori u Srbiji mogli da budu održani već u septembru.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара