Читај ми!

Vučić sa Sančezom u Davosu: Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sa španskim premijerom Pedrom Sančezom. Nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije, poručio je Vučić. Predsednik Srbije se sastao i sa osnivačem i izvršnim direktorom kompanije "Affinity Partners" Džaredom Kušnerom.

"Uvek značajan susret sa velikim prijateljem Pedrom Sančezom nakon njegovog izlaganja na Svetskom ekonomskom forumu i odlična prilika za razmenu mišljenja o temama ovogodišnjeg foruma. Radujem se ekonomskim uspesima Španije, o kojima je govorio Pedro Sančez, i nastavljamo da jačamo odnose Srbije i Španije!", poručio je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Predsednik Vučić boravi od danas do 19. januara u Davosu. 

Na hotelu u Davosu gde se održava Svetski ekonomski forum, preko puta hotela u kojem će odsesti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, okačena je zastava "velike Albanije".

Predsednik Srbije se prethodno, na marginama foruma u Davosu, sastao i sa osnivačem i izvršnim direktorom kompanije "Affinity Partners" Džaredom Kušnerom sa kojim je, kako je naveo, imao odličan razgovor o potencijalima Srbije za velike i dugoročne investicije u sigurnom i atraktivnom poslovnom okruženju.

On je dodao da je ponosan što je imao priliku da izvršnom direktoru "Affinity Partners" za kojeg je rekao da je jedan od najvećih globalnih igrača u domenu velikih ulaganja, detaljnije prezentuje neke od investicionih mogućnosti u Srbiji jer se, kako je naveo, ozbiljnost države upravo i meri veličinom investitora koji su zainteresovani da posluju kod vas.

"I u narednim danima ću se boriti da naša zemlja podigne na još viši nivo svoj imidž glavnog investicionog centra u regionu. Živela Srbija!", poručio je Vučić.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво