Читај ми!

Rafalna paljba u Zubinom Potoku, predsednik i premijerka sa vojnim vrhom, Kfor potvrdio incident

Srbi sa severa Kosova i Metohije su na barikadama 16. dan. Poručuju da će ih ukloniti kada Priština oslobodi Dejana Pantića, Miljana Adžića i Slađana Trajkovića i kada sa severa povuče specijalne snage policije. Predsednik Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić sastali su se sa vojnim vrhom, a nakon sastanka načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović je hitno krenuo u Rašku.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne veruje u scenario u kojem bi kosovska policija nasilno uklanjala barikade na severu KiM, jer bi to bio napad na žene i decu, starije ljude i prosvetare koji su na barikadama.

Srbi na severu KiM uznemireni su zbog informacija da su pripadnici Kfora i Euleksa doveli u Leposavić i specijalce kosovske policije sa dugim cevima.

U isto vreme, prištinski mediji preneli su sinoć da su zamenjeni policajci koji su već dve nedelje blokirani u Leposaviću, zbog barikada na severu.

Na lokalu u severnom delu Kosovske Mitrovice prethodno je načinjena materijalna šteta od, kako se sumnja, posledica eksplozije šok-bombe, saopštila je direkcija policije u Prištini.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво