Читај ми!

Vučić admiralu Manču: Molim da NATO zaštiti naš narod na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa komandantom Komande združenih snaga NATO-a, admiralom Stjuartom Mančom, s kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o saradnji s NATO-om u okviru politike vojne neutralnosti Srbije.

Predsednik Vučić i admiral Manč su razgovarali o unapređenju saradnje Srbije i NATO-a na različitim nivoima i saglasili se da je za jačanje međusobnog poverenja najvažniji redovan dijalog zvaničnika obe strane, navodi se u saopštenju Predsedništva.

Vučić je naveo da pripadnici Kfora imaju važnu ulogu u održavanju mira i stabilnosti, kao i u zaštiti Srba i drugih nealbanskih zajednica na Kosovu i Metohiji.

"Želimo da vidimo mir i stabilnost više od svega. Molimo vas samo da zaštitite naš narod na Kosovu i Metohiji u skladu sa Kumanovskim sporazumom i Rezolucijom 1244 Ujedinjenih nacija", istakao je predsednik Vučić.

Admiral Manč je zahvalio na dobroj saradnji Srbije sa Kforom i istakao da NATO ceni Srbiju kao partnera, pritom poštujući njenu vojnu neutralnost, zaključuje se u saopštenju.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво