Читај ми!

Vučić: Ponosan sam na rekordan priliv stranih direktnih investicija

Kako se bližimo kraju godine, neizbežno počinjemo da sumiramo rezultate i pravimo planove za 2023, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je ponosan zbog toga što Srbija već ima rekordan priliv stranih direktnih investicija, iako se 2022. godina još nije završila.

Aleksandar Vučić je, rezimirajući sedmicu za nama, dodao da je još ponosniji na to što i pored svih teških izazova Srbija grabi napred, ne gubeći ambiciju da postigne još više i još bolje.

"Sa kineskim prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o kapitalnim projektima koji će pozicionirati Srbiju na sam vrh po pitanju najviših standarda u oblasti putne infrastrukture, dok sam sa ogromnim zadovoljstvom prisustvovao otvaranju fabrike 'Tojo tajers', najsavremenijeg objekta ove vrste i jedine koju je ovaj globalni industrijski gigant otvorio na starom kontinentu", napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

On je naveo i da je susret sa Srđanom Petrovićem iz Velike Hoče bio posebno emotivan.

"Njegova porodica predstavlja oličenje i našeg stradanja, ali i prkosa i ponosa sa kojim srpski narod ostaje na našem Kosovu i Metohiji. Zato nastavljamo da se borimo za Srbiju na najbolji mogući način, uz neumorno čuvanje mira i razgovore sa svim partnerima, kako bismo obezbedili što bolje uslove za rast naše Srbije i spokoj svih naših građana. Živela Srbija!", naveo je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво