Читај ми!

Vučić sa Viktorijom Nuland: Razmotrili smo najbitnija globalna i regionalna geopolitička pitanja

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa zamenicom državnog sekretara SAD Viktorijom Nuland na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

"Sastanak sa zamenicom državnog sekretara Viktorijom Nuland, kao i uvek, bio je izuzetno otvoren i sadržajan. Razmotrili smo najbitnija globalna i regionalna geopolitička pitanja, ali i dodatne mogućnosti za jačanje partnerskog dijaloga sa SAD, kako u ekonomskom smislu, tako i u kontekstu sveobuhvatne bilateralne saradnje", objavio je Aleksandar Vučić na Instagramu.

Naveo je da je sinoć iskoristio priliku da zahvali gospođi Nuland na ozbiljnom, racionalnom i otvorenom angažmanu i razumevanju prilika na Zapadnom Balkanu.

Predsednik Vučić, koji je na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine UN imao više bilateralnih sastanaka, sastao se sinoć sa savetnikom za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Džejkom Salivenom i naveo da je imao veoma otvoren i iskren sastanak koji je trajao sat duže nego što je bilo planirano, kao i da nije bilo lako usaglasiti se oko pojedinih pitanja.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво