Читај ми!

Petković: Premijerka Brnabić na Kosovu i Metohiji u ponedeljak, poseta značajna za mir i stabilnost

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će u ponedeljak, 5. septembra, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić obići sever Kosova i Metohije i istakao da je to veoma značajna i važna poseta.

"Predsednica Vlade Srbije je na vreme i u skladu sa svim propisima Sporazuma o zvaničnim posetama najavila posetu i mi očekujemo realizaciju te posete u ponedeljak", rekao je Petković prilikom posete Sajmu vina "Otvoreni Balkan".

Dodao je da narod na severu Kosova i Metohije "sa nestrpljenjem očekuje da vidi našu predsednicu".

"Naši ljudi vole prisustvo države Srbije na prostoru Kosova i Metohije, gde na kraju krajeva Vlada Srbije, uz posebnu ličnu inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ulaže, čini mi se, najviše novca u poslednih 30, 40 godina. Ima mnogo toga što ćemo i videti i posetiti", rekao je Petković.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju najavio je da će premijerka i on posetiti mesta od Duhovne akademije, preko Multimedijalnog centra, pa do poljoprivrednih gazdinstava i porodica koje žive na Kosovu i Metohiji.

"Ovo je značajna i važna poseta koja ide u pravcu poruke predsednice Vlade Republike Srbije da sačuvamo mir i stabilnost, jer samo tako možemo da gradimo našu budućnost", poručio je Petković.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво