Читај ми!

Dačić: Čast mi je, ubeđen sam da ćemo uspešno da odgovorimo na sve izazove

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izrazio je zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću za ukazano poverenje da zajedno nastave da sprovode politiku "koja se u proteklim godinama pokazala kao najbolja za Srbiju", istakavši da je "još više nego do sada" spreman da radi na "ostvarenju svih postavljenih ciljeva".

Ivica Dačić je naveo da se pred budućom Vladom Srbije nalazi period velikih izazova i pritisaka.

"Ja sam siguran da ćemo kao i do sada sačuvati punu političku i ekonomsku stabilnost, i da ćemo nastaviti da ubrzano razvijamo Srbiju", izjavio je Dačić Tanjugu.

Ukazao je da je u to siguran zato što imamo političko jedinstvo i jasne ciljeve, pre svega u zaštiti Kosova i Metohije, kao našeg najvažnijeg državnog i nacionalnog interesa.

"Ja sam spreman da, zajedno sa predsednikom Vučićem, još više nego do sada radim na ostvarenju svih postavljenih ciljeva i uveren sam da samo u takvoj saradnji možemo da očuvamo i unapredimo našu Srbiju", naveo je Dačić.

Socijalistička partija Srbije će i ubuduće da bude pouzdan i snažan partner Srpske napredne stranke u sprovođenju odgovorne državne politike koja je, kako je rekao lider SPS-a, i do sada osigurala punu stabilnost, snažan ekonomski razvoj i odbranu najvažnijih nacionalnih interesa.

"Čast mi je da i lično nastavim da radim na tim ciljevima, zajedno sa predsednikom Vučićem i budućom premijerkom, i ubeđen sam da ćemo svi zajedno uspešno da odgovorimo na sve izazove sa kojima se suočavaju naša država i naš narod", rekao je Dačić.

Predsednik Vučić je, saopštavajući da je Ana Brnabić mandatarka, rekao da će Dačić u novoj Vladi Srbije sem važnog ministarskog mesta i zamenika predsednika Vlade imati funkciju koordinatora službi bezbednosti.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво