Читај ми!

Vučić sa predstavnicima Srba sa KiM

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije o pregovorima vođenim u Briselu. Obraćanje predsednika se očekuje u 13.30.

Sastanku u Palati "Srbija" prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici SL Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija...

Planirano je da se predsednik Vučić, oko 13.30, obrati javnosti, što će biti njegovo prvo obraćanje nakon poslednje runde dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou, u četvrtak u Briselu, koja nije donela rezultat.

Vučić je u četvrak iz Brisela poručio da je to bio težak dan za Srbiju, kao i da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković najavljujući obraćanje predsednika, rekao je da će to biti "jedno njegovih od najznačajnijih obraćanja", u kojem će govoriti o ponašanju Kurtija u Briselu kao i o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво