Читај ми!

Petković: Vučić ostaje u Briselu, obratiće se javnosti u petak

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je u Briselu, posle druge runde razgovora Beograda i Prištine, da predsednik Aleksandar Vučić ostaje u Briselu. kao i da će se sutra obratiti javnosti. "Biće to jedno od njegovih najznačajnijih obraćanja javnosti", rekao je Petković.

Neposredno nakon petočasovnog trilateralnog sastanka u Briselu, Petković je za sutra najavio "jedno od najznačajnijih obraćanja javnosti" predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

"Mislili smo da je moguće postići kompromis. Niko se neće danas obraćati iz naše delegacije", rekao je Petković novinarima, navodeći da se delegacija Beograda borila za mir, stabilnost, kompromisna rešenja.

Šef kancelarije za KiM je rekao da će predsednik Vučić ostati još izvesno vreme u Brisleu.

"Predsednik Vučić će se sutra po povratku u Beogradu obratiti javnosti i biće to jedno od njegovih najznačajnijih obraćanja javnosti", rekao je Petković.

U Briselu je završena prva runda trojnog sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija sa predstavnicima Evropske unije u okviru dijaloga na najvišem političkom nivou, potvrđeno je RTS-u.

Posle bilateralnog sastanka Aljbina Kurtija sa zvaničnicima EU, usledila je bilaterala Aleksandra Vučića sa evropskim posrednicima, saznaje RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je iz Brisela sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije koji će se održati u nedelju u 11.00 sati u Palati "Srbija", saznaje Tanjug u srpskoj delegaciji.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво