Читај ми!

Vučić zahvalio Žezusu na podršci suverenitetu Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Vlade Demokratske Republike Sao Tome i Prinsipe Žoržom Bom Žezusom, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, ekonomskoj i multilateralnoj saradnji, kao i geopolitičkim i regionalnim pitanjima. Vučić se Žezusu zahvalio na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

Dvojica sagovornika su diskutovala o potencijalima za razvoj ekonomske saradnje, te saradnje u različitim oblastima, poput obrazovanja, i to u vidu školovanja studenata iz Sao Tome i Prinsipea u Srbiji.

Predsednik Vučić posebno je zahvalio na principijelnoj podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu, koju Sao Tome i Prinsipe pruža Srbiji.

"Poželeo sam dobrodošlicu premijeru Žoržu Bomu Žezusu, prvom predsedniku Vlade Demokratske Republike Sao Tome i Prinsipe koji je posetio Srbiju i zahvalio mu na principijelnoj podršci te zemlje suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav". 

Premijer Bom Žezus je izrazio nadu da će saradnja sa Srbijom biti unapređena, posebno u oblasti poljoprivrede i istakao da je njegova zemlja veoma zainteresovana za uvoz poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda iz Srbije, a izvoz vanile, kafe i drugih proizvoda u Srbiju.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво