Читај ми!

Vučić: Izašli smo u susret velikom delu zahteva radnika "Fijata"; vaučeri za odmor u Srbiji 15.000 dinara

Učinili smo mnogo, napravili veliki pomak i izašli u susret velikom delu zahteva predstavnika radnika "Fijata", rekao je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju javnosti i dodao da nastavljaju razgovore sa "Stelantisom", kao i da do srede sve treba da bude završeno. Istakao je i da će penzioneri, nezaposleni i radnici čija primanja ne prelaze 70.000 dinara mesečno imati pravo na vaučer za odmor u Srbiji, ne u visini 5.000 dinara, kao do sada, već 15.000 dinara.

Aleksandar Vučić razgovarao je na Andrićevom vencu sa predstavnicima radnika i sindikata kompanije "Stelantis", u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika "Fijat".

Sastanku je prethodila petočasovna blokada auto-puta kod Centra "Sava" u sredu, koju su prekinuli nakon dogovora da ih predsednik Aleksandar Vučić danas primi na razgovor.

Do svega toga je doveo poziv kompanije "Stelantis" zaposlenima sredinom maja da se odluče za rad u inostranstvu ili otkaz uz socijalni program. Potom su usledili i protesti, ali i pregovori s Vladom.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво