Читај ми!

Jeremić: Izvinjavam se, nisam dobio tačnu informaciju

Predsedik Narodne stranke Vuk Jeremić uputio je izvinjenje na "Tviteru" zbog ranije objavljene informacije o večeri balkanskih političara u Berlinu.

"Izgleda da nisam dobio tačnu informaciju i zbog toga se izvinjavam", naveo je Jeremić na svom Tviter nalogu, a ovaj tvit odnosi se na prethodnu njegovu objavu u kojoj je pisalo da su "sinoć dvojica istaknutih balkanskih političara nakon večere sa izaslanikom EU otišli na pivo u bar u Berlinu – kao što i priliči prijateljima. Šta li su razgovarali?".

Odgovarajući na pitanje novinara nakon sinoćnjeg obraćanja javnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je navode da je tokom boravka u Berlinu bio na večeri sa Aljbinom Kurtijem, a nakon zvaničnog susreta u prisustvu specijalnog predstavnika za dijalog Miroslava Lajčaka.

"Ako sam bio sa Kurtijem, ja od večeras nisam više predsednik Srbije", rekao je Vučić.

Rekao je da je u Berlinu imao zvaničnu večeru sa Lajčakom i Kurtijem, sa koje je otišao u vrlo lošem raspoloženju, a da je posle tog susreta, oko 22.45 stigao na večeru, na kojoj je sa njim bila njegova ćerka Milica.

"Ako im se od Milice Vučić učinio Aljbin Kurti, ja im čestitam", rekao je predsednik.

Istakao je da se nikad nije rukovao sa Kurtijem, a kamoli da su sedeli u kafani na nekoj večeri.

Na večeri na kojoj je bio, kaže, bilo je još devet svedoka – pored njegove ćerke, tu su bili i njegovi savetnici, saradnici, ljudi iz protokola.

"A ja ne tražim da neko ko je bezbroj puta lagao kaže da će odustati od politike zbog još jedne laži, samo molim da kaže izvini, ne meni, mojoj porodici ili Milici, već javnosti zbog tih laži", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon obraćanja javnosti.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво