Читај ми!

Kosovska policija blokirala alternativne puteve širom KiM

Postavljanjem zemljanih prepreka i iskopavanjem neprohodnih kanala, kosovska policija je na više mesta na KiM blokirala alternativne puteve zbog, kako se tvrdi, sprečavanja šverca.

Na području Podujeva, Leposavića, Zubinog Potoka prema centralnoj Srbiji, kao i Vitine i Gnjilana prema Severnoj Makedoniji, kosovska policija sprovodi akciju, tvrde u Prištini, "sprečavanja i suzbijanja šverca i drugih kriminalnih pojava".

Na alternativnim putevima postavljene su prepreke od zemlje ili iskopani neprohodni kanali.

Kako se navodi u saopštenju, policijska akcija usmerena je na suzbijanje i sprečavanje krijumčarenja, održavanje reda, mira i javne bezbednosti i sprovođenje zakona.

"Policija sa svojim relevantnim jedinicama uključenim u ovu policijsku operaciju, preduzela je neophodne preventivne mere za sprečavanje korišćenja ilegalnih puteva od strane osumnjičenih, koji su koristili različita sredstva za upotrebu ilegalnih puteva graničnih zona koje povezuju Kosovo sa Srbijom i Severnom Makedonijom, za vršenje kriminalnih i krijumčarskih radnji", navodi se u obrazloženju policije u Prištini.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се