Читај ми!

Selaković uručio Orden predsedniku Ekvatorijalne Gvineje

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, u ime predsednika Srbije, uručio je predsedniku Ekvatorijalne Gvineje Teodoru Objangu Ngemu Mbasogou Orden Republike Srbije na lenti. Selakovićevim je izjavio da naše zemlje vezuje međusobno razumevanje, uzajamna podrška i važni zajednički ciljevi i vrednosti koji su koncipirani u okviru Pokreta nesvrstanih zemalja.

To visoko priznanje dodeljeno je predsedniku Mbasogou za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa Srbije i Ekvatorijalne Gvineje, a dodelio mu je tadašnji predsednik Republike Tomislav Nikolić, navodi se u saopštenju.

Selaković, koji boravi u poseti Ekvatorijalnoj Gvineji, istakao da je predsednik Mbasogo veliki prijatelj Srbije i izuzetno cenjeni državnik, šef države sa kojom Srbija ima višedecenijsko tradicionalno prijateljstvo.

Osim toga, prema Selakovićevim rečima, naše zemlje vezuje međusobno razumevanje, uzajamna podrška i važni zajednički ciljevi i vrednosti koji su koncipirani u okviru Pokreta nesvrstanih zemalja, zaključuje se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво