Читај ми!

Zavetnici samostalno izlaze na izbore, Milica Đurđević Stamenkovski predsednički kandidat

Srpska stranka Zavetnici odlučila je da na predstojeće parlamentarne izbore izađe samostalno. Kandidatkinja za predsednika biće predsednica stranke Milica Đurđević Stamenkovski.

Odluka da Milica Đurđević Stamenkovski bude predsednički kandidat Zavetnika doneta je na stranačkoj skupštini u "Kombak dvorani", kojoj su prisustvovali članovi Predsedništva, Upravnog i Izvršnog odbora prtije, kao i predsednici lokalnih odbora i 1.126 delegata.

Đurđević Stamenkovski je rekla da su Zavetnici spremni za kampanju, da nisu odustali od svojih programskih načela za 10 godina i da će se boriti za pitanja porodice, privrede i za Kosovo i Metohiju. 

Tvrdi da su Zavetnici, prema istraživanjima, treća najjača politička snaga u Srbiji i kaže da su protivnici već krenuli u kampanju protiv njih.

Istakla je da Zavetnici nemaju nameru da sklapaju koaliciju sa Srpskom naprednom strankom jer se, kako kažu, ne slažu sa njihovom politikom.

Pozvala je sve članove da osokole prijatelje, komšije, znane i neznane, da se obrate apstinentima da glas daju Zavetnicima.

"Naš program nisu obećanja, već zavet koji smo dali precima koji su se borili upravo za tu našu zemlju, ćirilicu, svako dete, nošnju, svaki deo Srbije, potok... Naša je obaveza da damo sve da ostanemo na tom putu", rekla je Đurđević Stamenkovski.

Zavetnicima su podršku dali i na skupu govorili profesor geopolitike, publicista i naučni istraživač Dušan Proroković, primarijus kardiohirurg Mladen Kočica, privrednik i inovator u oblasti vojne industrije Mile Dragić i geopolitički analitičar i nekadašnji savetnik Milorada Dodika, Srdan Perišić.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво