Читај ми!

Završen treći sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, nastavak sutra

Treći sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, na kojem je učestvovao i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, završen je oko 16.30. Učesnici sastanka održanog u Parlamentu nisu davali izjave.

Za sutra je zakazan novi sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, na kojem se očekuje i konačan dogovor o broju članova biračkih odbora iz redova vanparlamentarne opozicije koja je učestvovala u razgovorima.

Na sastanku su učestvovali predsednik SDS-a Boris Tadić, lider Dveri Boško Obradović, te zamenik predsednika SRS-a Aleksandar Šešelj.

Na sastanku su, pored predstavnika vlasti, bili i zastupnici DSS-a, Zavetnika, Zdrave Srbije, Dosta je bilo, kao i Stranke moderne Srbije.

To je bio treći sastanak u Parlamentu, a do sada se predstavnici Kontrolnog tela nisu zvanično obraćali medijima.

Kontrolno telo bi trebalo da prati primenu Sporazuma koji je potpisan u okviru međustranačkog dijaloga, a kako je ranije rečeno, u njegovom sastavu su pored potpisnika dokumenta i predstavnici Vlade, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, RIK i tri predstavnika "drugih opozicionih stranaka koje za to pokažu interes".

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво