Читај ми!

Stefanović: Od svih laži najmonstruoznija da sam deo grupe zaverenika, spreman sam za poligraf

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je laž da je predvodnik grupe zaverenika čiji je cilj da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je spreman da odmah bude poligrafski testiran. Na konferenciji za novinare u Domu Vojske odbacio je optužbe i kada je reč o slučaju Veljka Belivuka, Jovanjice, ali i da je radio protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da je označen kao neko ko radi direktno protiv predsednika svoje zemlje, da je kršio zakon i da je sve to radio u interesu ili za interese stranih država.

"Od svih laži koje su izrečene, ova je najmonstruoznija i neću se zaustaviti dok svaka pojedinačno ne bude razobličena", rekao je Stefanović.

Dodao je da je spreman da odmah ode na poligrafsko testiranje kako bi pokazao da je to što govori istina.

"Ono što je najteže rečeno, a smišljeno sa ciljem da pokušaju da pokvare moj odnos sa predsednikom Vučićem upravo je laž da sam predvodnik nekakve grupe zaverenika direktno protiv predsednika, označen sam da radim direktno protiv predsednika svoje zemlje, da sam kršio zakon i da sam sve to radio u interesu ili za interese stranih država, od svih laži koje su izrečene ova je svakako najmonstruoznija i neću se zaustaviti dok svaka izrečena laž ne bude pojedinačno razobličena", naveo je Stefanović.

Što se tiče slučaja Jovanjica, Stefanović napominje da je on bio taj koji je izašao prvi na konferenciju za štampu i upravo pred medijima nakon nekoliko dana provere na kojima je insistirao i predsednik Vučić javno saopštio da ni Aleksandar ni Andrej Vučić nikada nisu bili u kontaktu sa Koluvijom, da nikada nisu imali telefonsku komunikaciju sa njima, da nikada nisu imali bilo kakve veze ni sa Jovanjicom, ni sa Koluvijom.

"To što me je gospodin Radovanović optužio da radim protiv svoje zemlje i za račun neke druge države je svakako laž najvećih razmera i kao patriota i kao član Vlade ne mogu da dopustim da to prođe tako. Ove besmislice će morati da objasni pred nadležnim državnim organima, jer ja naprosto ne želim da pređem preko toga", istakao je Stefanović.

Rekao je da se nada da će to učiniti i oni koji iznose laži o njemu, dodavši da ga je "visoki policijski službenik Tomislav Radovanović bez ikakvih dokaza označio kao organizatora nekakvih paralelnih veza u MUP-u i da će te besmislice morati da objasni pred nadležnim organima".

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво