Читај ми!

Zelenović: Poslanica SNS-a na RTS-u iznela neistine

Poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić je u Jutarnjem programu RTS-a iznela je neistine o tome da je lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović pravosnažno osuđen za kupovinu glasova, saopštila je ta stranka.

U saopštenju se navodi da je Nevena Đurić rekla da je "Zelenović iz Šapca jedini koji je pravosnažno osuđen za kupovinu glasovapošto je čovek snimljen i to je dospelo do policije i da je čovek u predistražnom postupku priznao".

Zelenović ukazuje da je to što je rekla poslanica Đurić na javnom medijskom servisu Srbije neviđena neistina.

"Nikada nisam pravosnažno osuđen za bilo šta, a kamo li za kupovinu glasova, niti sam procesuiran po tom pitanju", navodi Zelenović i ističe da će zbog toga tužiti poslanicu Đurić.

Kako je rekao, ZZS podneo je Ustavnom sudu žalbe na izborni proces u Šapcu, koji još uvek ćuti.

Prema njegovim rečima, poslanica Đurić je takođe pokazala elementarno nepoznavanje političke scene u Srbiji i navela da Nebojša Zelenović i Pavle Grbović pripadaju istoj stranci, odnosno Pokretu slobodnih građana, koji predvodi Dragan Đilas.

"Ovakvim postupcima predstavnici vlasti ne samo što iznose neistine u javnost, već stvaraju zabunu i nepoverenje građana prema opoziciji", rekao je Zelenović.

Po svaku cenu, navodi, trude se da omalovaže i diskredituju svakoga ko ima suprotno mišljenje, tako što iznose neistinite optužbe.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво