Читај ми!

Dačić: Dogovoren nastavak saradnje sa SNS-om, izbori najverovatnije 3. aprila

SNS i SPS dogovorili su se da nastave saradnju i posle sledećih izbora, rekao je posle razgovora delegacija dve stranke lider socijalista Ivica Dačić. Najverovatniji termin za održavanje predsedničkih, beogradskih i parlamentranih izbora je 3. april, kaže Dačić povodom spekulacija u medijima.

U sedištu Socijalističke partije Srbije održan je sastanak rukovodstava SNS-a i SPS-a posvećen nastavku saradnje dve stranke.

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da o terminu održavanja predsedničkih, beogradskih i parlamentranih izbora nisu razgovarali, ali da su u igri 3. 10 i 17. april, s tim što je najverovatniji 3. april.

Dačić prenosi da je Aleksandar Vučić rekao da je su on i SNS spremni za nastavak saradnje sa SPS-om, što je, kako je napomenuo lider socijalista, zajednička ocena sa današnjeg sastanka.

"Naravno da je sa naše strane izražena puna spremnost da nastavimo našu saradnju, i sada i u periodu posle sledećih izbora", naveo je Dačić.

Kaže i da o tome nisu pričali. "Čak ja smatram da je logično ovo što govorim, ali ako bismo pitali Aleksandra Vučića, on bi rekao da još nije doneta odluka. Ali ja pričam kao ozbiljni ljudi, nećemo valjda da kandidujemo pomoćnika, zamenika, za predsednika Srbije", istakao je Dačić.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво