Читај ми!

Vučić na skupu SNS-a u Novom Sadu: Naprednjaci imaju konkretne planove za budućnost

U Novom Sadu održan je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS-a i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS-u.

Aleksandar Vučić je između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

"Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavešteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opštinama, gradovima i na nivou države", naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, Vučić je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba država, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

Posebno je istakao ekonomske rezultate, gradnju i obnovu infrastrukture.

Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

"U SNS-u ima mesta za sve poštene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima raširenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu", rekao je Vučić.

Istakao je da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatošću, lopovlukom uništili i razorili Srbiju.

"Oni su fabrike zakatančili, a mi ih otvaramo širom Srbije... Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju", rekao je Vučić.

Skup koji je trajao oko dva sata održan je u dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво