Читај ми!

Formirana Radna grupa za dijalog

Predsednik Skupštine Ivica Dačić sazvao je za utorak, 18. maj, prvi sastanak Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca na kojem će biti reči o predstojećim aktivnostima te grupe koja je osnovana sa ciljem da definiše teme dijaloga i koordinira njegov dalji tok, saznaje Tanjug.

Ivica Dačić je posle prvog sastanka vlasti i opozicije bez stranaca, a kojem je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, doneo odluku o obrazovanju Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca. Ta odluka je doneta pre tri dana, 12. maja.

Članovi te grupe su predsednik parlamenta Ivica Dačić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, predsednik Radne grupe za saradnju sa OEBS-om Dejan Đurđević, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović.

U grupi su i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predstavnica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski, predsednik POKS-a Žika Gojković, kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво