Dačić: Pokrenućemo razgovor sa strankama bez prisustva međunarodne zajednice

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da će pokrenuti razgovore sa strankama koje žele da iznesu svoje primedbe u vezi sa izbornim uslovima bez prisustva međunarodne zajednice, ali nije precizirao kada će se to dogoditi.

Odgovarajući na pitanje šefa poslanika Socijalističke partije Srbije Đorđa Milićevića kada će evroparlamentarci razgovarati sa šefovima poslaničkih grupa, Dačić je podsetio na njihovo saopštenje da su napravili plan za naredna dva meseca, te da je on kao predsednik parlamenta predložio da dijalog počne još polovinom marta.

"Želim da svi znate da je ovde reč o njihovom planu da ne treba da se žuri već da treba da se obavi pripremna faza, tako da ne čekajući šta će biti na tim sastancima predstavnika Evropskog parlamenta, mi ćemo svakako pokrenuti razgovore sa strankama koje žele da kažu svoje primedbe, ali ne u prisustvu predstavnika druge države i međunarodne zajednice", rekao je Dačić.

Milićević je dodao da veoma želi da razgovara o izbornim uslovima, ali i o, kako je rekao, "licemernoj rezoluciji" koju je usvojio Evropski parlament.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво