Читај ми!

Poslanici o saradnji u regionu

Skupština Srbije počela je sednicu postavljanjem poslaničkih pitanja o saradnji u regionu, napadima na predsednika Aleksandra Vučića...

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević pitao je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li će Srbija proširiti saradnju sa drugim zemljama regiona po modelu kako je to juče učinjeno sa Severnom Makedonijom i Albanijom.

Milićević je podsetio da su Srbija, Severna Makedonija i Albanija potpisale memorandum o borbi protiv korone i da je najavljeno formiranje posebnog tima i zajedničkog sekretarijata.

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković pitao je Ministarstvo kulture i Savet REM-a da li će i kakve korake preduzeti da zaštite od medijskog linča sve one koji, kako kaže, misle drugačije od politike Dragana Đilasa.

Marković je u danu za postavljanje poslaničkih pitanja u parlamentu rekao da su se istakli "razni Birnovi, Cinsovi...i drugi" u napadu na predsednika Aleksandra Vučića zato što je išao na sahranu Mitropolita Amfilohija.

"Bukvalno ga napadaju zato što postoji. Da nije otišao na sahranu napali bi ga i zbog toga", rekao je Marković.

Dodao je i da je funkcioner PSG-a Sergej Trifunović na komentar korisnika tvitera, koji je napisao da je možda bilo bolje da je Amfilohije govorio na Vučićevoj sahrani, napisao "Voistinu".

On je dodao da je bilo napada i na Vučićevu porodicu.

U Skupštini Srbije počela je rasprava o predlogu rebalansa budžeta za 2020. godinu.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се