Ambasador Palestine: Nesporazum prevaziđen, idemo dalje

Palestinski ambasador u Beogradu Muhamed Nabhan izjavio je, posle sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je uveren da se čvrsto prijateljstvo Srbije i Palestine ne može poljuljati, i ističe da su nesporazumi proistekli iz sastanaka u Beloj kući prevaziđeni.

Muhamed Nabhan je rekao da je nesporazum usaglašen. "To što je bilo u Vašingtonu sada je završeno, moramo preći preko toga i to je završeno", rekao je ambasador Nabhan za Tanjug.

Današnji susret sa Vučićem, kaže, bio je jedan u nizu redovnih susreta sa predsednikom Srbije.

"Razgovarali smo o razvijanju prijateljstva između Palestine i Srbije, koje će dobijati na intenzitetu u skoroj budućnosti", kazao je Nabhan i dodao da su razgovarali i o situaciji na Bliskom istoku.

On je izrazio uverenje da se "čvrsto prijateljstvo" između Srbije i Palestine ne može poljuljati, te da će ono trajati i dalje jačati.

Kako je naveo, očekuje razvoj odnosa između dve zemlje u svim pravcima.

"Vučić je pozdravio palestinskog predsednika i narod i izrazio uveravanja da će Srbija ostati pri svojim stavovima u pružanju podrške palestinskom narodu i njegovom nastojanju za sticanje nezavisne države", zaključio je ambasador.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво