Obradović: Izražavao sam protest bukom

Narodni poslanik Boško Obradović je, nakon što je udaljen iz skupštinske sale tokom zasedanja, rekao novinarima u holu parlamenta da je u salu ušao kako bi izrazio protest "bukom protiv diktature".

Predsednica parlamenta je zbog toga što je Obradović prekinuo zasedanje proglasila pauzu od 15 minuta, a Obradović je kazao da ako mogu građani svakog dana u 20.05 da se pobune sa svojih terasa, onda može i on, u sali Skupštine.

"Ovo je bila moja obaveza kao narodnog poslanika da im pokažem zube i da im pokažem da to što oni rade nije normalno i da svi treba da se pobunimo, svako na svom radnom mestu treba da digne glas protiv nenormalne vlasti", kazao je Obradović.

Upitan zašto to nije uradio u sali sa svog mesta poslanika tako što bi se javio za reč i sve to rekao, Obradović kaže da bi mu isključili mikrofon.

Ponovio je stav da se vanredno stanje ukida da bi se sproveli izbori.

"Sve što je poenta priče u vezi sa pandemijom je u direktnoj vezi sa izborima, pandemijska kriva je išla onako kako je bio izborni interes vladajuće stranke. Nema osnova za izbore, ni zdravstvenih, ni demokratskih", kazao je Obradović.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво