Tramp: Grenel veoma dobro obavlja posao izaslanika za Beograd i Prištinu

Ambasador Ričard Grenel će ostati specijalni izaslanik za Beograd i Prištinu, potvrdio je američki predsednik Donald Tramp, ocenivši da on "veoma dobro" radi taj posao.

Tramp je to rekao za Glas Amerike odgovarajući na pitanje kako će Grenel uporedo obavljati tri funkcije: ambasadora u Nemačkoj, vršioca dužnosti šefa nacionalnih obaveštajnih službi i specijalnog izaslanika za Beograd i Prištinu.

"Ambasador će nastaviti pošto veoma dobro radi taj posao. Dobro zna zvaničnike, obavio je fantastičan posao u obe zemlje", rekao je Tramp.

On je naglasio da Grenel uživa njegovo "puno poverenje" i postiže "neverovate dogovore".

Tramp je razgovarao sa novinarima pred odlazak na put u Indiju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво