Vučić najavio da će smeniti 70 odsto ministara iz SNS-a

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će biti smenjeno 70 odsto ministara iz SNS-a.

Aleksandar Vučić je najavio večeras da će biti promenjeno oko 70 odsto ministara iz SNS-a kako bi Srbija mogla brže i sa još većom energijom da ide napred i dodao da neke od ministara ni on ne može da dobije kada ih zove telefonom.

Vučić je gostujući na Hepiju zapitao: kako onda do njih dolaze obični građani, ako ni on ne može do njih da dođe:

"Jedan ministar mi je rekao, posle 20 dana: 'E, nisam znao da je to tvoj broj telefona'. Čekaj, da li je moguće? Kako se ti onda javljaš građanima? Pritom, ja nikad ne menjam broj telefona. Ja ne mogu da primim četiri miliona ljudi".

Predsednik Srbije je govorio i o odnosima sa Prištinom. Izjavio je da je jedna velika, značajna i moćna evropska zemlja tražila da nam Priština uvede takse, s ciljem da se Srbija navede na izlazak iz dijaloga, koji je u tom momentu išao ka kompromisnom rešenju.

On smatra da nije slučajno ni što u Crnoj Gori zvaničnici govore da moraju da imaju crkvu.

Vučić objašnjava da je najpre krenuo napad na srpsku crkvu i Amfilohija, ali da su suština opet Srbija i Vučić, a da u svemu imaju podršku NATO-a.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво