Vulin demantuje navode da je delegacija VS zaustavljena na granici sa Crnom Gorom

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je "Tanjugu" da nisu tačne spekulacije da je delegacija Vojske Srbije zaustavljena na graničnom prelazu sa Crnom Gorom.

Vulin boravi u Crnoj Gori povodom 20 godina od atentata na saveznog ministra odbrane SR Jugoslavije Pavla Bulatovića.

Ministar odbrane rekao je da nisu tačni navodi da je delegacija Vojske Srbije zaustavljena na graničnom prelazu sa Crnom Gorom.

Potvrdio je da crnogorske vlasti nisu dozvolile srpskoj vojnoj delegaciji, na čijem je čelu, da u Crnu Goru uđu u srpskim uniformama.

Vulin je prisustvovao liturgiji u manastiru Kostrikovaca, u Rovcima kod Kolašina.

Svetu liturgiju služio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, a liturgiji su prisustvovali članovi porodice Pavla Bulatovića, poslanici Demokratskog fronta, Socijalističke narodne partije Crne Gore i brojni građani.

Nakon liturgije, ministar Vulin položio je venac kod spomenika Pavlu Bulatoviću u Rovcima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво