Haradinaj odlikovao Vokera

Vršilac dužnosti kosovskog premijera Ramuš Haradinaj dodelio je medalju "Skanderbeg" bivšem ambasadoru OEBS-a na Kosovu Vilijamu Vokeru.

Ramuš Haradinaj je ocenio da je Kosovo imalo sreću, jer je oduvek imalo Vokerovu podršku, prenosi Kosovo onlajn.

"Imao sam emotivan razgovor sa ambasadorom Vokerom, podsećajući se na teška vremena na Kosovu, u vreme kada je on bio sa nama promovišući i braneći naše pravo i našu istinu. Izražavam zahvalnost na njegovoj neumornoj posvećenosti objedinjavanju naše dijaspore, za dobro zemlje i podizanje nacionalnog pitanja", poručio je Haradinaj.

Uz poruku: "Uvek zahvalan", Haradinaj je naveo da je odlikovao Vokera medaljom "Skanderbeg" i da je Kosovo imalo sreću što je na svom istorijskom putu imalo prijatelje i saveznike, poput Vokera i američkog naroda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво