Haradinaj podneo ostavku na mesto šefa stranke

Ramuš Haradinaj je pre nekoliko meseci podneo ostavku na mesto predsednika kosovske vlade, a sada i na funkciju predsednika Alijanse za budućnost Kosova, prenosi "Kljan Kosova".

Ramuš Haradinaj će do izbora novog rukovodstva Alijanse obavljati funkciju vršioca dužnosti predsednika stranke.

"Podneo sam ostavku na mesto šefa stranke. To sam učinio na poslednjoj skupštini koju smo održali. Obavljaću dužnost samo do izbora (u stranci)", rekao je Haradinaj.

Haradinaj kaže da su postavili nove izborne kriterijume u stranci na svim nivoima, koje se, između ostalog, odnose i na organizovanje pet zasebnih ogranaka u Prištini, prenosi Kosovo onlajn.

"Na izborima imam 100 protivkandidata. Ukoliko bi svako glasao za sebe, trebalo bi da idemo u drugi, a možda i u treći krug. Napravili smo vrlo hrabre poteze za ove izbore", rekao je Haradinaj.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи