Vujadinović: Nastavlja se hajka Saveza za Srbiju

Poslanik Srpske napredne stranke Milimir Vujadinović ocenio je da se nastavlja hajka koju, kaže, Savez za Srbiju vodi protiv vlasti, Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Milimir Vujadinović je konferenciju za novinare funkcionerke Stranke slobode i pravde Marinike Tepić u Skupštini Srbije ocenio kao nastavak "salvi laži i uvreda", ukazujući da nije važno samo to što se kaže, već i ko to kaže.

U tom smislu podsetio je da je Tepićeva, kada je bila pokrajinski sekretar, sa 6,7 miliona dinara finansirala "izmišljeni projekat", a sredstva su, tvrdi, završila na renoviranju kuće jednog od visokih funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine, čiji je član bila.

"Skoro da nema projekata kojima se bavila Marinika Tepić a da nisu bili, u najmanju ruku, nejasni", rekao je Vujadinović.

Čudno je kaže i to što je Tepićeva kao "deklarisani antifašista" bliska sa Dverima, mada je, navodi, pitanje šta je tačno njena ideologija.

"Tepić je 2014. godine zabranila da u zgradi u kojoj se tada nalazilo sedište njene partije bude sedište Romskog nacionalnog saveta. E, pa sad sami procenite da li se radi o antifašisti ili ne", rekao je Vujadinović.

Vujadinović je izneo niz uvreda na račun Marinike Tepić, a potom naveo da ona nastavlja da iznosi laži iz Tabloida Milovana Brkića.

Vujadinović je rekao i da je namenska industrija, za koju Tepićeva kaže da je oštećena, 2018. godine izvezla oružja vrednosti 1,4 milijardu evra, a da je u vreme "njihovog ministrovanja izvozila 500 miliona evra".

"Problem je povećanje proizvodnje i izvoza. Danas namenska industrija radi punom parom i naoružava Vojsku Srbije. Povećavamo broj tenkova, pa čak i protivvazdušnih sistema za razliku od vremena kada smo ih uništavali", zaključio je Vujadinović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво