Lutovac: Vreme u “Upitniku“ ustupam uzbunjivaču

Predsednik DS-a Zoran Lutovac je u otvorenom pismu izjavio da prostor u emisiji "Upitnik" ustupa uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću. Ukoliko omogućite da se on obrati građanima i građankama Srbije mi ćemo pristati da učestvujemo u vašim emisijama, poručio je Lutovac.

"Za Demokratsku stranku (DS) pregovori vlasti i opozicije u ovom trenutku nisu tema, a kako je očigledno da vlast već mesecima ne čini nikakve poteze koji bi vodili ka tome da vrate građanima njihovo pravo da slobodno biraju, već čini upravo suprotno, DS danas jedino vidi mogućnost da se u razgovorima sa predstavnicima EU dođe do slobodnih izbora", izjavio je predsednik DS-a Zoran Lutovac, a prenosi večeras ova stranka.

"Prostor koji u 'Upitniku' nudite nama, a kako bi se stvorio privid zastupljenosti opozicije u javnom servisu, ustupamo uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću. Ukoliko omogućite da se on obrati građanima i građankama Srbije mi ćemo pristati da učestvujemo u vašim emisijama. Uz važnu napomenu da i obraćanje Aleksandra Obradovića javnosti ne znači da Javni servis ispunjava svoju svrhu tačnog i blagovremenog informisanja javnosti, nego da je učinjen tek jedan korak u tom pravcu", naveo je Lutovac.

Istakao je da pismo prosleđuje javnosti "da ne bi bilo dileme zašto je odbio gostovanje u emisiji 'Upitnik' iako je u pitanju Javni medijski servis".

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 08. dec 2019, 12:25) - Tihomir [neregistrovani]

Lutovac

Nista ne razumem ovog Lutovca? Pitam ga,ko kome brani da glasa i koga ce da glasa? Koje sve budalastine nece izmisliti da bi politickog protivnika ocrnili.Lutovac, ja glasam koga ja hocu,ako glasam.

(nedelja, 08. dec 2019, 12:23) - Gradjanin Srbije sa dobrim pamcenjem [neregistrovani]

Lutovac

Mozda zvuci nakaradno, ali moram... G.Lutovac, oblik politicke "borbe" koji sprovodite vise kod naroda ne prolazi, evoluirali smo u politickom smislu...Ako je vas nacin u stvari nacin vasih sponzora, recite im da su od vas napravili lutkarsku predstavu, da je Srbija (pri tom mislim na njene gradjane) ozbiljna i pametna drzava, te da novac potrose na neke pametnije stvari... Ako je pak, ovo, sto vi sada zovete politickom borbom vasa ideja...zao mi je, ali po mom, i ne samo mom misljenju, vreme je da se okušate na nekom drugom polju, nije politika za vas...

(nedelja, 08. dec 2019, 11:59) - anonymous [neregistrovani]

DS

Ova,kao i mnoge stranke koje i danas postoje, upropastile su nam zemlju i zivote. Ali bi bilo dobro da cujemo i vidimo tog uzbunjivaca kako bi imali kompletnu sliku. Ne moze se reci "ovaj nije uzbunjivac,a ovaj jeste".

(nedelja, 08. dec 2019, 07:00) - Brana Svedska [neregistrovani]

Trazim odgovor

Sta je to sto ovi mogu da donesu nasem narodu?

(nedelja, 08. dec 2019, 06:59) - Петрија [neregistrovani]

нечастан чин

Срам да буде господина Лутовца и све остале који заступају исти став, тврдећи да избори у Србији нису слободни. Народ вас неће, у томе је проблем, па призивате проблеме у Србији, господине Лутовац. Случај Обрадовић политички инструментализујете, служећи се јефтином демагогијом, тврдећи да се наводно ради о обесправљеном узбуњивачу, а суштински бојите се да изађете пред свој народ, јер јако добро знате како се котирате код грађана, који вам нису заборавили и опростили највећу пљачку Србије, која је извршена у време владавине Демократске странке. Господине Лутовац, циљ не оправдава средство. Нечасно је ово што сад чините.

(nedelja, 08. dec 2019, 00:38) - anonymous [neregistrovani]

Podrzavam ideju

Lutovac ionako nema sta da kaze. Doveo je DS do kraja I ocaja.