Fajon: Nadam se napretku

Predsedavajuća Delegacijom Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom Tanja Fajon pred treću rudu međupartijskog dijaloga u Srbiji kaže da se nada napretku u uspostavljanju uslova neophodnih za fer i demokratske izbore.

"Treća runda interpartijskog dijaloga je u petak u Beogradu. Iskreno se nadam da ćemo moći da krenemo u ispunjavanje uslova za primenu preporuka u cilju stvaranja neophodnih uslova za fer i demokratske izbore u Srbiji", kaže Tanja Fajon za Tanjug.

Povodom izjave predsednika Dveri Boško Obradović, koji je predložio pomeranje parlamentarnih izbora u Srbiji za "kraj sledeće godine", ona je rekla da ne može to da komentariše.

To je, dodaje, jedna od ideja koju je predstavila opozicija u Srbiji.

"Nije na nama da podržimo ovo kao konkretnu ideju. Mi smo posrednici u dijalogu između vlasti i opozicije, gde je sve na stolu i gde pokušavamo da nađemo načine za napredak", zaključila je Fajon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво