Kosnet: Narod treba da prihvati dogovor Beograda i Prištine

Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet izjavio je da konačni dogovor između Beograda i Prištine treba da prihvati narod, a ne samo nekolicina političara.

Filip Kosnet je u intervjuu za Koha ditore govorio o zadacima koji čekaju sledeću vladu u Prištini, ali i o tome zašto smatra nerealnim da govori o vladi bez priznavanja političke stvarnosti, odnosno Srpske liste, najjače stranke kosovskih Srba, prenosi Kosovo onlajn.

Kosnet je govorio i o tome zašto "zlonamernim" naziva glasine o tome da se Sjedinjene Države zalažu za veliku promenu granica.

Pored dijaloga, govorio je i o merama koje je najavila nova vlada u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i o zahtevima da se izvrši revizija mandata Specijalnog suda za zločine bivše OVK, javlja Koha.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво