Stefanović: Potrebno je samo da Vučić zatraži moju ostavku

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stafanović ponovio je da je Aleksandru Vučiću potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da će je imati u najkraćem roku, kao i što može da ga smeni.

Nebojša Stefanović je u pisanoj izjavi, koju je preneo SNS, naveo da u "moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Đilas" više nisu u stanju ni da se opredele da li je Vučićev najbliži saradnik ili vodi rat protiv njega.

Stefanović je rekao da je Obradović deo "kriminalne organizacije Dragana Đilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, Telekoma Srbije i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine".

Kako je ranije saopštio pokret Dveri, Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da "Stefanović u ovom trenutku predstavlja državu u državi i da, koristeći sve svoje moćne funkcije, trguje uticajem".

"'Stefanovićev klan' u Beogradu uopšte nije naivan i na različitim poslovima obrće milione", rekao je Obradović i dodao da se "taj klan bavi trgovinom oružjem, zidanjem zgrada i trgovinom nekretninama u Beogradu, kao i luksuznim restoranima, apartmanima i hotelima", prenele su Dveri.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво