Saučešće Vučića porodici Bin Zajed povodom smrti brata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Ujedinjenih Arapskih Emirata Kalifi bin Zajedu al Nahjanu i prestolonasledniku Abu Dabija šeiku Muhamedu bin Zajedu al Nahjanu, povodom smrti njihovog brata, šeika Sultana bin Zajeda al Nahjana.

"Dozvolite mi da Vam izrazim duboko saučešće povodom smrti Vašeg brata, Njegovog visočanstva šeika Sultana bin Zajeda al Nahjana. Šeik Sultan će zauvek ostati upamćen kao osoba koja je dala veliki doprinos napretku i boljitku UAE", napisao je Vučić.

"Republika Srbija veoma ceni snažne veze sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i mi, kao istinski prijatelji Vaše zemlje i Vašeg naroda, delimo sa Vama tugu u ovom teškom trenutku", navodi se u pismu predsednika Vučića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи