Lončar: Vučić je bio životno ugrožen, lekari mu spasili život

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar rekao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Zlatibor Lončar je za Tanjug rekao da je po prijemu na VMA procenjeno da je predsednik Srbije životno ugrožen.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema rečima ministra Lončara, dobro reagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

"Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam", rekao je ministar Lončar, dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

I predsednik Vučić je zahvalio radnicima Vojnomedicinske akademije. Poručio je da će od ponedeljka biti "u punom radnom pogonu".

broj komentara 8 pošalji komentar
(nedelja, 17. nov 2019, 23:09) - anonymous [neregistrovani]

Brz oporavak

Svakako u situaciji kad je covek u zdtravstvenim problemima,treba se korektno ponasati.Zato predsedniku zelim brz oporavak.Mora covek malo prikociti sa poslom,to je sigurno.

(nedelja, 17. nov 2019, 18:13) - anonymous [neregistrovani]

Srecno presednice

I malo usporite.

(nedelja, 17. nov 2019, 14:47) - Milos [neregistrovani]

Predsednice zelim Vam brz oporavak

Postovani Gospodine Predsednice zelim Vam brz oporavak i da dugo, zdravo i uspesno zivite i vodite nasu Drzavu Srbiju...
Pozdrav iz Kursumlije

(nedelja, 17. nov 2019, 13:37) - anonymous [neregistrovani]

Treba slusati doktore !

Svi mi znamo koliko je Vucic i vrijedan i radan ali u ovakvim okolnostima nije na odmet malo "prikociti" i poslusati savjete doktora jer nikom ne ide u prilog da se stanje pogorsa ! Ni Vucicu a ni drzavi za koju se svojski bori !

(nedelja, 17. nov 2019, 12:28) - anonymous [neregistrovani]

Zдravlje je na prvom mestu !

Brz oporavak predsednice ! Pozdrav iz Nisa,(Prizrena) i istinskih rodoljuba !

(nedelja, 17. nov 2019, 12:24) - Milan [neregistrovani]

Rad

Ako mogu da primetim: Vucic je covek koji stvarno radi i ima radni dan koji mi,neki mogu samo da sanjamo. Svaka mu cast.Trebali bi da se ugledamo na njegov trud i rad.Ps.Citaj pazljivo.

(nedelja, 17. nov 2019, 12:00) - anonymous [neregistrovani]

Brz oporavak

Zelim Vucicu...

(nedelja, 17. nov 2019, 11:50) - anonymousMilan [neregistrovani]

Ilic

Zelim brz oporavak nasem Presedniku Aleksandru Vucicu.Da misli na sebe i svoje zdravlje,jer nam jos uvek treba da vodi Srbiju i nas narod u bolji zivot,sa vevim platama,penzijama,putevima i najvaznije szo vecem natalitetu.