Vučić u Ženevi sa predsednikom EBRD-a

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Ženevi s predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.

"Počele bilaterale u Ženevi", napisao je jutros Aleksandar Vučić na Instagramu, uz nekoliko fotografija.

Vučić se pre sastanka sa Sumom Čakrabartijem, sastao sa Bergeom Brendeom, predsednikom i članom Upravnog odbora Svetskog ekonomskog foruma i Martinom Larkin, članicom Izvršnog komiteta Foruma, rukovodiocem za Evropu i Evroaziju .

Predsednik Srbije će tokom dana učestvovati u Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma.

Vučić je sinoć po dolasku u Švajcarsku rekao da očekuje mnogo od važnih susreta koje će imati, a najavio je da će se razgovarati i o odnosima Beograda s Prištinom, dodavši da je iznenađen što niko iz Prištine nije u Ženevi.

Na skupu u Ženevi učestvovaće i novi šef diplomatije EU Žozep Borel, osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab i premijeri Hrvatske i Albanije Andrej Plenkoivć i Edi Rama.

Vučić je sinoć bio gost na večeri koju je priredio Klaus Švab.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво