Vučić ponovo traži od EU da kaže čime su "otrovani" članovi CIK-a u Prištini

Predsednik Aleksandar Vučić ponovo je upitao portparolku visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Maju Kocijančič da li može da kaže kojim otrovom su otrovani članovi CIK-a u Prištini.

Aleksandar Vučić je na svom Tviter nalogu podsetio da je prošlo tri nedelje od slučaja "trovanja" članova CIK-a na KiM i ponovio da dok je živ neće odustati od traganja za odgovorom na to važno pitanje.

"Draga Majo Kocijančič, prošlo je više od tri nedelje od kada je nastupilo, kako su Albanci tvrdili, masovno trovanje na jednonacionalnoj osnovi u CIK-u u Prištini. Molim vas, draga Majo, da nam konačno kažete da li je u pitanju bio antraks, novičok ili sredstvo za čišćenje nameštaja. P. S. Dok sam živ neću odustati od traganja za odgovorom na ovo važno pitanje. Žao mi je što se ovako važnom stvari u kojoj su navodno učestvovali Srbi očigledno ne bavi ni EU, ali ni Metju Palmer. Ja hoću. Unapred zahvalan", napisao je Vučić.

Predsednik je i ranije uputio pismo Maji Kocijančič u kojem je insistirao na tome da se EU oglasi povodom slučaja navodnog trovanja članova kosovske izborne komisije albanske nacionalnosti.

Kocijančičeva mu je odgovorila da se čekaju rezultati istrage i da misija EU za praćenje izbora na Kosovu s pažnjom prati slučaj.

broj komentara 20 pošalji komentar
(ponedeljak, 04. nov 2019, 09:05) - SasaRu [neregistrovani]

SasaRu

Ovo je još jedan dokaz da EU ima dvostruke standarde prema Srbiji i Albancima sa KiM. Istina će na kraju izaći na videlo i to ubrzo a vinovnici ovih gnusnih laži biti prozvani imenom i prezimenom.

(ponedeljak, 04. nov 2019, 08:11) - anonymous [neregistrovani]

Ma ajde

Kako da odgovore na pitanje koje nema odgovora? Mi znamo, oni znaju, svi znaju, al se prave ludi jer tako je scenario napisan i oni moraju da ga se pridržavaju. Pa nije ovo ni prva ni poslednja epizoda. Šta bi bilo smešno da nije tužno, je da se u nedogled koriste isti očerupani scenariji, kojima već normalan ne može da poveruje. Za toliko velike interese i tolike ogromne pare koje se pumpaju u sprovođenje tih interesa, mogli bi barem da zaposle neke kreativnije ljude da pišu te scenarije. Al ili su toliko uskovidni da to ne vide, ili su toliko samouvereni već da ih nije ni briga.

(ponedeljak, 04. nov 2019, 08:09) - anonymous Lala [neregistrovani]

Dabome

Pre svih pregovora rešiti to pitanje .

(ponedeljak, 04. nov 2019, 00:52) - Рауш [neregistrovani]

ЕУ треба пијуна

Ово се решава у УН , иначе ће остати неприметно у свету. ЕУ нам нису пријатељи, ми смо мала коцкица у њиховој великој слици.

(nedelja, 03. nov 2019, 17:13) - anonymous [neregistrovani]

eu ?

Samo tako , pa neka se prave ludi koliko hoće ali da znaju da znamo ko su i sta su !

(nedelja, 03. nov 2019, 17:04) - Mira [neregistrovani]

Iskrenost

Na ovom pitanju treba insistirati dok se ne dobije odgovor,i da odgovorni odgovaraju.

(nedelja, 03. nov 2019, 16:57) - miki [neregistrovani]

ogdovor

Srbija dobro zna da nece dobiti odgovor na to pitanje jer odgovora nema.zato sto trovanja nije ni bilo,vec je to bio jos jedan pokusaj Albanaca da okrive Srbe.

(nedelja, 03. nov 2019, 16:54) - anonymous [neregistrovani]

Treba ih stalno podsećati na sve!

A žuta kuca, zapaljeni manastiri, porušena groblja i svetinje...?
To smo izgleda zaboravili da ih podsecamo, ili su nas ubedili da se to nije dogodilo, kao sto pokusavaju da zataškaju sve albanske podvale i zločine...
Nas veliki cilj EU (sic).

(nedelja, 03. nov 2019, 16:45) - anonymous [neregistrovani]

Nnaravno laz

Mozete misliti kolika je laz da ni najveci propagandisti protiv Srbije u medijskom smislu, nisu smjeli "pumpat laz", jer bila je to jos jedna sansa za lazno optuzivanje i satanizovanje Srbije od strane Siptarskog lobija, ipak njihovi tutori su "stali na loptu". Jer nemose se vise igrati sa Srbijom, a pogotovo nemaju hrabrosti da nas bombadrduju, jer polako smo u zastiti "velikog medvjeda" sa Istoka..

(nedelja, 03. nov 2019, 15:41) - Dragi [neregistrovani]

Srbija

Treba ih podsećati non stop i na svakom mestu