Mali: Prihvatiću odgovornost za neke greške i idemo dalje

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je kako mu je "najvažnije da je Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka (FON) ponovo potvrdilo da njegov doktorat nije plagijat".

"Ja ću snositi posledice i prihvatiti njihovo mišljenje da je propust što u doktoratu nisu citirani svi izvori", rekao je ministar u intervjuu televiziji O2 povodom saopštenja FON-a u kom se navodi da je Nastavno-naučno veće tog fakulteta usvojilo izveštaj o doktoratu Siniše Malog, kojim je predloženo da mu se izrekne mera javne osude zbog neakademskog ponašanja prilikom izrade doktorata.

Ističući kako sad ne zna "šta će oni na Univerzitetu ponovo da urade", Mali je naglasio kako je za njega bitno ono što je FON rekao i da je FON "treći put potvrdio istu odluku da doktorat nije plagijat".

"Drago mi je što su potrvdili ponovo da moj doktort nije plagijat, jer znam da sam ga ja pisao, siguran sam u svoje znanje, siguran sam u ono što sam radio. Ali, evo, za neke greške koje su bile prihvatiću odgovornost i idemo dalje", rekao je Mali.

Optužio je opoziciju da je "celu stvar" politizovala.

"Poenta je u tome da je sve stvar politike. Opozicija spinuje i izvrće neke činjenice, kao sa promocijom knjige Gorana Vesića", objasnio je Mali, nazivajući opoziciju "fašistima".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво