Obradović: Apsolutne laži Marinike Tepić

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da je apsolutna laž sve što je potpredsednica SSP Marinika Tepić izgovorila u vezi sa navodnom trgovinom oružjem.

"To rade jer ne mogu da dođu ponovo na vlast, vrate se u fotelje i nastave da pljačkaju građane Srbije, a to potvrđuju i poslednja istraživanja javnog mnjenja što ih i čini užasno nervoznim", rekla je Obradović za Tanjug.

Ona kaže da je Tepićka očigledno jako nezadovoljna što joj ne polazi za rukom da ubedi ljude u Srbiji da je Aleksandar Obradović heroj, isti taj čovek koji je bez pardona, punih pet godina snimao i iznosio iz ''Krušika'' poverljiva dokumenta i fotografije o poslovanju i predavao ih strancima, a "sve to u ime osvete i zarad ličnih interesa, jer mu je majka smenjena sa mesta direktora, a danas radi za firmu koja je direktan konkurent ''Krušiku''".

Obradović navodi da je možda najbolje pitati radnike „Krušika" da li im je bolje danas, kada imaju plate od 51.000 dinara, ili kada im je direktorka bila majka Aleksandra Obradovića i na vlasti Đilas i ostali, kada su im plate bile 37.000, a „Krušik" poslovao sa milionskim gubitcima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво