Kocijančič: EU prati situaciju oko glasačkih listića iz centralne Srbije

Posmatračka misija Evropske unije na izborima na KiM "pažljivo prati situaciju nastalu oko prebrojavanja glasačkih listića iz centralne Srbije", izjavila je portparolka EU Maja Kocijančič.

Maja Kocijančič je rekla da su iz posmatračke misije videli izveštaje o prebrojavanju glasačkih listića.

"Sačekaćemo da vidimo rezultate pokrenute istrage", poručila je Kocijančičeva.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama pristiglim od glasača iz centralne Srbije upozorio međunarodnu zajednicu i Prištinu da "ukidanje demokratije ne vodi ničemu", da Priština može da eliminiše Srpsku listu, ali ne može Srbe na KiM, te da se jasno zna ko su njihovi politički predstavnici.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 15. okt 2019, 08:01) - rssi [neregistrovani]

Ga. M. K.

Poštovana gospođo M. Kocijančič,
samo vi pratite.
Jako sterilno sa vaše strane.

(utorak, 15. okt 2019, 07:34) - anonymous [neregistrovani]

Jeste, jeste, pratite vi

Sve vi tamo nešto pratite i pratite, već me na naš stari film, Balkanski Špijun, prisećate. Napratiste se svega i svačega, samo oči kao tanjiri i prazne reči od vas. Taj vaš Brisel je isto toliko koristan kao i UN. Ništa sem prazne govorancije.

(ponedeljak, 14. okt 2019, 18:53) - anonymous [neregistrovani]

И?

И шта онда? Прихватићете резултате "објективне, непристрасне истраге", ове већ виђене подвале Приштине??? Зар било ко у ЕУ мисли да је ово стварно?? Жалосна си Еу бирократијо! Додуше, ви свакако само "пратите...

(ponedeljak, 14. okt 2019, 18:27) - anonymous [neregistrovani]

Oni prate!

Kao prvo stvorilisu fiktivnu drzavu na Srpskoj teritoriji i ucenjuju nekog da prizna nesto stoje njegovo,niko nista nije uradio izuzev ucena,pa eto doslismo do svih gliuph smicalica gdesmo.EU postoji na drvenim nogama a vecinski podlezan US Ujaku i nastavlja dalje,kao da niko nije kriv nego Srbija,kojaje kriva za razbijanje YU za Kosovo stoje naselila Albancima,za agresiju na Srbiju i C.G,Eto koje kriv.Srbija nije bila i nemoze da bude krivac za sve navedeno.Ostavljamo na savest onima koji peru obraz i ucenjuju jednu naciju koja neduguje ni bogu ni narodu.Stose tice glasackih listica onisu iza,hteli ili nehteli je sve navedeno ocevidno.M.F.France.Strasbourg.