Vjosa Osmani najavila koaliciju sa Kurtijem

Kandidatkinja za premijera iz Demokratskog saveza Kosova, Vjosa Osmani, objavila je na Fejsbuku da će biti formirana vladajuća koalicija između Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova.

Ne spominjući rezultat političkog protivnika Aljbina Kurtija, koji je pobedio na izborima 6. oktobra, Osmani navodi da su građani glasali za promene.

Osmani ističe da su ona i njen tim podigli DSK do rezultata koji nije imao od 2004. godine.

"Građani nisu samo glasali, već je to bio poziv za promene i kazna za loše upravljanje. Građani su se izjasnili za novu vladu koja bi trebalo da se sastoji od dosadašnje opozicije. Za mene ne postoji alternativa. Koalicija LDK–Samoopredeljenje suočena je sa mnogim izazovima, ali sa jednim ciljem da radi u interesu građana Kosova", napisala je Osmanijeva na svom Fejsbuk nalogu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво