Pacoli: Narod je rekao svoje

Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za novo Kosovo i bivši šef kosovske diplomatije, čestitao je izbornu pobedu lideru Pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtiju i Vjosi Osmani, koja je kandidat za premijera DSK i poručio da je "narod rekao svoju reč i da je narod uvek u pravu".

"Sasvim je jasno da je narodno nezadovoljstvo izazvano nedostatkom perspektive, ekonomskom stagnacijom i međunarodnom izolacijom pogodovalo dolasku na vlast opozicionih snaga", napisao je Pacoli na svom Fejsbuk profilu.

Kurtiju je, kako je naveo, čestitao na njegovom političkom integritetu, a Osmanijevoj na tome što je, kako kaže, stvorila novu energiju na temeljima zaoštavštine prvog kosovskog predsednika Ibrahima Rugove.

"Na našim zapadnim prijateljima je da pokažu da je proatlantska orijentacija Kosova nepovratna i da će nakon ovih izbora biti samo ojačana", napisao je Pacoli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи